Treeniksi tätä nyt juurikaan ei voi sanoa, mutta oltiin 2 tuntia perheen kanssa hiihtelemässä. Vauhti ei ollut kovin kova, kun luonnossa mentiin. Koirat saivat hyvin liikuntaa, kun juoksivat meidän väliä uppohangessa. Me hiihdettiin Helmin (joka on kyllä sitkeä sissi) kanssa hieman hitaampaa, joten etäisyyttä miehiin tuli välillä enemmänkin. No, saivatpahan koirat liikuntaa.

Hiihdettiin läheisillä pelloilla ja joen rantaa pitkin ja loppumatka mentiin ihan tietä pitkin.Yhdellä rantapenkereellä juotiin kuumaa kaakaota ja syötiin eväitä. Koirat saivat omat kaakaonsa lumipalloon sekoitettuna. :D Hieno hiihtolomareissu, vaikka oltiinkin puhki, kun kotiin päästiin.

Sällin kanssa kokeiltiin taas pitkästä aikaa vetohiihtoa. Viime kerralla satutin häntäluun niin pahasti, etten pariin viikkoon pystynyt istua kunnolla... Vinkkinä muille, että lelut kannattaa poimia hiihtoreitiltä tai voi käydä hassusti. Auts. Mutta tänään meni tosi hyvin, Sälli veti tasaisesti ja on onneksi täysin ohjattavissa, seis, oodoootaa, oikea ja vasen ja tietenkin mene.

Ajattelin, että Sälli olis jo lenkin jälkeen väsynyt. Vielä mitä. Lelun kanssa se juoksenteli ja tarjosi sitä heitettäväksi. Otin sitten pätkän seuraamista ja pilli pysyi kiinni. Seuraamisasento sillä on edelleen liian edessä, mutta en jaksa korjata sitä. Mä tykkään, et se pitää hyvää kontaktia ja on innokkaan ja iloisen oloinen.Tässä yksi kuva, mistä tykkään. Se on otettu aussieitten rotumestiksistä. Sälli oli rotumestari. Se on niitä harvoja pojan saavutuksia, joten mainostetaan sitä aina, kun on tilaisuus. :D :D
 
41178.jpg