Käytiin mummulassa Madden kanssa. Automatka taas kapinointia takana olosta. Mummulassa se meni tuttuun tyyliin suoraan sisälle kiertämään. Ei katsellut yhtään, missä me ollaan. Ja löytyi sieltä outo sihisevä kapistuskin. Madde oli ihmeissään ja yritti murista ja vähän haukkua kissalle, kun se sihisi. Kyyristellen se yrittti lähestyä kattia, mut katti ei lämmennyt. Onneksi se osasi varoa, ettei tarvi silmiä pelätä.

Sielläkin se teki ulos pissat ja kakat. Naapuri siellä jutteli meille ja kun Madde sen huomas, juos se täysiä niiden luo. Hienoja luoksetuloja se jo tekee, pikkusen kun huutelee, on typy jo toljottamassa edessä.Ukki ihmetteli noin tottelevaista koiraa. Mummun täytyy vielä sopeutua ajatukseen, että meillä on kolme (!) koiraa. Madde ihastui lampaan taljaan. Koko ajan se olisi sitä repinyt, juuri kun sen sai sieltä pois, niin kun selkäs käänsit oli tyttö taas repimässä. Harjoiteltiin myös hihnassa oloa. Se on vielä kovin uutta ja inhottavaa. Pantakin kutittaa inhottavasti.

Iltaisin Madde on mennyt vaivihkaa Foxin perskarvoihin nukkumaan, oikein kaivautuu sinne. Fox ei ihme kyllä sanonut mitään, vaikka muuten helposti murisee.