Ei kannata lähteä vieraaseen metsään Sällin kanssa, ainakaan harjoittelematta. Käytiin tänään jäljellä. Tein rutikuivaan lähimetsään lyhyen jäljen Sällille ja ruoka oli odottamassa lopussa. Metsä oli niin kuiva, että se ihan pölisi askelten alla. Sälli teki janan poikkeuksellisen hyvin. Olin kyllä vahvistanut sen namilla, mutta hyvin eteni suoraan ja tyssäs heti kun haistoi jäljen. Lähti suht hyvin etenemään, kunnes selvittelin sitä solmusta, kun se oli kietoutunut puihin. Siitä se alkoi sitten haahuilemaan. Pistin homman poikki ja laitoin sen makaamaan hetkeksi. Aloitin uudestaan ja Sälli löysi jäljen ja teki taas namilla vahvistetun kulman hyvin. Siinä välissä jäi kyllä keppejä metsään, saattoi kyllä haahuillessa mennä ihan ohi jäljen. Sitten se vähän skarppas ja meni vähän rauhallisemmin. Silloin löytyi keppikin, jonka se kyllä heti samantien kiikutti mulle. Jatkoi hyvin matkaa ja isomman polun ylityksen pienen varmistelun jälkeen löysi ruokansa.

Jotain hyvää oli ja loput sitten tosi huonoa. ;o) Taidetaan jatkaa pellolla ja namien kera. En vielä ainakaan usko, että se menee jälkeä seuratessaan keppien yli, vika taitaa olla tosi huonossa jäljestyksessä. Pellon lisäksi voisi myös kokeilla kunnon metsässä, ettei tarvitsisi rämpiä risukossa.

Päivän pelastus oli Sällin velipojan saama kolmas 1-tulos haun voittajaluokassa. Näin ollen siitä tuli siis käyttövalio!! Onnittelut Sakke ja Tuula.