Sällin kanssa oltiin pitkästä aikaa Jokelan kentällä. Otettiin lähinnä pk-tottista, ilman ampumista, kun edelleenkin seuran starttari on jossain jemmassa. Sälli oli oma räjähtävä itsensä. Hypyt teki hyvin tauon jälkeen, liekö agilityn aloittaminen jättänyt esteeseen rymähtelyt pois. Eteenmenoa olen tehnyt sille helpolla eli ruoka tai lelu valmiiksi sille näyttäen.

Ikkunasta hyppämisen lisäksi Madde on kunnostautunut autosta hyppäämisessä. Vein Wiltsua synttäreille ja jätin ikkunat auki siksi aikaa. Madde oli tullut koiraverkon välistä ja hypännyt ikkunasta ulos. Sinne se tuli sisälle muiden kanssa. Synttärisankarin äiti kysyi, että onko tämä teidän koira... Hups. Onneksi olivat koiraihmisiä. :oD

Agissa ollaan otettu vähän pidempiä sarjoja ja mun mielestä Sälli tosiaan alkaa ohjautumaan vähän paremmin. Kontaktiesteet, rengas ja kepit vielä tuottavat ongelmia. Madden kanssa otettiin tänään putki pitkänä suorana. Hienosti meni.

Unohtui viime kirjoitteluissa mainita, että laumamme pienentyi yhdellä, kun Fox siirtyi siskolleni hoitoon. Viime talvena Foxin pelot yltyivät aika pahoiksi, mm. lumien katolta putoaminen aiheutti kauhean tärinän, ovien raapimisen, läähätyksen, haukkumisen ja 3 päivän ikkunan tuijotuksen. Siskolla ei kerrostalossa putoa lumet, joten siellä Foxin elämä on helpompaa. Kaverina sillä on lapsuuden ystävä Dolly, vanhukset saavat olla rauhassa. ;o) Viime aikoina myös Foxin ja Sällin tappelut alkoivat lisääntyä. :o( Sällin mielestä panikoiva Fox ei ollut enää hänen yläpuolellaan, eikä Fox normaalina päivänä pitänyt itseään yhtään heikompana. Lopulta en enää luottanut Sälliin, joten parempi näin, Foxkin saa olla rauhassa kingi. Se, kun tottui siihen lapsuuden ystävien kanssa, se pomotti kultsu Dollya ja rotikka Emmaa, vaikka yleensä nartut on ylempänä arvoasteikolla. Vaikka lopullinen päätös Foxin muutosta tehtiin talvea ajatellen, tunnen todellakin epäonnistuneeni. En ollut tarpeeksi hyvä johtaja koirilleni ja ne joutuivat itse selvitellä välejään. Asian tekee kuitenkin helpommaksi se, että Fox asuu tutussa paikassa, tuttujen ihmisten kanssa ja vielä samassa kaupungissa kuin me. Ja se, ettei sen tarvitse pelätä ja panikoida koko talvea.