Taas kylpylän hallissa. Sällin kanssa kontaktitreeniä ja keppejä. Aalle pysähtyi kunnolla vasta, kun olin kerran potkaissut sitä kuonoon, ettei saa huonosta alastulosta palkkaa (lautasella oli siis nami)... Ehkä se vaan toimii vasta ravistelun jälkeen. Kepit se menee jo pienemmällä käsiavulla, mutta kovaa. Vois varmaan kokeilla sitä, että palkka odottaa keppien päässä. Aloitusta se ei ole hiffannut, eikä sitä olla varsinaisesti edes opetettu. Pitääpä kysyä neuvoa viisaammilta. Toisella radalla ei ollut kontakteja, mutta vähän tiukkoja käännöksiä ja takaahyppyjä. Lyhyt rata siis kuitenkin. Ja taas Sälli veti renkaan mukanaan. Se hyppää niin naftisti, että kylpylän vähän hutera rengas heilahtaa mukaan ja takajalat vetää koko höskän perässään. Onneksi Sälli ei välitä.Ehkä vaan vähän tarkemmin hyppää. Suht hyvin se taas ohjautuu ja hyppää pienistäkin kulmista, kun olen taas kerran ohjannut sitä liian sivuun... Rimoja se lennätteli taas yhdessä maksikoiralle vähän tiukassa mutkassa, sitä sitten toisteltiin muutaman kerran. Ja mäkin koin ahaa-elämyksen yhdessä ohjauksessa. Jee.

Madden kanssa otettiin aata, hienosti menee ja pysähtyy kontaktille istumaan. Suoraa putkea se menee jo hyvin ja kovaakin. Ekaa kertaa otettiin myös keppejä. Aluksi hieman ihmetteli, että miten pitää mennä, mutta toisella kerralla jo meni oikein. Hieno typy. Madden kanssa myös vähän tokoa. Lyhyt paikallamakuu ja istuminen, kun aika lähellä meni koira agia. Hienosti pysyi ja malttoi odottaa vapautusta, kun tulin viereen. Vähän seuraamista ja eri pysähtymisiä. Ekan kerran huomasin, ettei se välitä treenatessa ulkomaailmasta mitään. Se oli vapaana ihan muiden koirien vieressä ja toljotti mua. Kerran älähdin sille, kun vaan käveltiin siellä ja Madde oli vapaana, silloin se otti muutaman askelen toista koiraa kohti.

Käytiin tapanina Lappeenrannassa sukuloimassa ja samalla käytiin myös moikkaamassa Annea ja Pepsiä. Kyllä se leikki vaan sujuu pennuilla. Samantien lähtivät painelemaan, liekö edes toisiaan haistoivat. Semmosen puolisen tuntia ne paineli ihan täyttä vauhtia peräkkäin ja me Annen kanssa pelättiin, että ne törmäävät johonkin, tai meihin. :D