Sällillä on ollut muut mielessä, joten ei olla treenailtu juurikaan. Koirat on pidetty täysin erillään, pahimmillaan kun piti pissattaa ne samaan aikaan, niin Sälli veti silmät pyörien remmissä Madden perään ja olisi astunut sadasosasekunnissa, jos olis antanut. Madde ei jotenkin ole ehkä hiffannut tätä juttua, on vain yrittänyt saada Sälliä leikkimään. Kerran näin, että se laittoin hännän sivuun, mutta silloin sillä oli pöksyt. 18. päivänä kokeilin vähän pitää niitä yhdessä ja silloin Madde jo antoi Sällille hammasta. Sisällä sillä vain oli säälittävä ilme "anna mun kaikki kestää", ei yrittänyt pahemmin näykkiä, lähinnä pisti vain perän maahan.

Agilityyn lähdettiin kokeilemaan, vaikuttaako juoksut treeneihin. Sälli oli ollut syömättä perjantaista keskiviikkoon... Treeneissä namit kelpasi ja muutenkin oli aika normaali, hullu itsensä. Radat oli vähän kikkaiset, muutama surmanloukku ja tiukkoja käännöksiä. Sälli meni pääosin hyvin, yhdessä tiukassa mutkassa tiputti riman, jotka oli tällä kertaa 65ssä. Rengas on sille nyt ihan helppo, kestää lähetykset ja takaaleikkaukset. Puomi on nopea, kovassa vauhdissa varmistan alakontaktin kyyristymällä vähän, alakontaktilla se menee kyllä hyvin kontaktille ja istuu puomin viereen. En viitti komentaa tuosta juurikaan, kun kuitenkin teki hyvän kontaktin. Keinun teki taas ekalla kerralla lentona, liekö luulee sen olevan puomi. Pitäisi vaan kovemmin muistuttaa ennen ryysäystä. Kepit otettiin kerran pysäytyksestä ja kerran "vauhdista". Näytän kuitenkin vahvasti, mistä aloitetaan. Muuten taas meni hyvin, kivaa kun se alkaa jotenkin jo sujua. Pitäisi vaan ohjaajan saada itsensä lenkille, ei oikein pysy kroppa mukana nopeissa käännöksissä ja nopeuden muutoksissa.

Madden kanssa ollaan otettu pieniä tokojuttuja. Lähinnä haettu hyvää sivulletuloa ja seuraamista. Olen palkannut sen reilusti ja innokkaasti sivulletulosta ja tosi hienosti se jysäyttää itsensä mun jalkaan kiinni. Ja toim. huom. haluan, että se on tiiviisti, vaikka tokossa pitäisi olla muutama sentti välissä. Siitä lähinnä seuraamisen alkuja samalla reilulla, innokkaalla palkalla yhden, kahden askeleen jälkeen. Sälli pimahtaisi tuolla palkkaamisella, joten vaatiipa multakin harjoittelua, juuri kun opin Sällin kanssa rauhoittumaan. ;o) Sitten namin kanssa seuraamisen käännöksiä ja paikallaan käännöksiä. Hienosti se jo heittää peräpäätä käännöksissa, ehkä se on hieman edessä perusasennossa, mutta tässä kohti en siihen puuttunut, kun piti harjoitella tuota kropan hallintaa. Liikkeestä pysähtymisiä otettiin  tänään myös. Seisominen oli poikkeuksellisen hyvä, viimeksi se tuntui niin surkealta. En ottanut sitä vielä seuraamisesta, kun sekin on vasta harjoittelussa, mutta vierellä kävelystä. Samalla myös istumista ja maahanmenoa. On se vaan taitava pikkutyttö, älkääkä kysykö ikää. :oD