kuului yöllä pihalta, Sällihän se siellä huusi Madden perään. Maddella siis tärpit 12 pvä eteenpäin. Ajattelin illalla pitää Sällin vapaana ja laittaa Madden pesuhuoneeseen yöksi. Mutta eihän siitä mitään tullut, Sälli läähätti ja vinkui koko ajan. Sitten toisinpäin, ensin ok, mutta yöllä heräsin vinkunaan. Laitoin sitten Sällin pihalle, kun siellä kuitenkin viihtyy. No, tunnin päästä heräsin kauheaan ulvontaan... Ei kun Sälli sitten piharakennukseen. Miten joku selviää kerrostalossa juoksuisesta nartusta ja kiimaisesta uroksesta?!

Eilen ammuin paikallamakuun aikana 2 kertaa n. 20 metristä ja odotin puoli minuuttia ja vapautin koirat syömään. Sälli katsoi suoraan ampumisen suuntaan, eikä ilmekään värähtänyt täräyksen aikaan. Hieno juttu.

Tänään lyhyt treeni Madden kanssa. Se oli vähän outo, liekö tärpit vaikuttaneet. Yhden rähähdyksen aikaan se olisi lähtenyt tappelemaan muiden sekaan, jos olisi vapaana ollut ja tuo on kyllä poikkeuksellista Maddelta. Kotona otettiin pieni treeninpätkä "laumavietillä" ja olipahan innostunut pikkupiski. Kun se teki oikein ja nopeasti, hyppäsin ilmaan, JEE ja Madde oli sen jälkeen ihan fiiliksissä. Illalla Sälli paineli hullun lailla ympäri pihaa, en tiedä, mitä meinasi. Taitaa olla pojan pää ihan sekaisin.