Tänään saatiinkin koko kenttä käyttöön. Treenailua yksikseen siis. Tarkoituksena oli saada hyvä fiilis ja paljon onnistumisia ja palkkausta.

Kävin ensin rakentamassa kehän, Sälli jo vinkui autossa... Autosta otettaessa se huus ku hinaaja. Ennenkuin mentiin kentälle, vähän purettiin kierroksia narupalloon. Sitten "hallitusti" kentälle. Ensimmäisessä seuraamisen liikkeellelähdössä se vingahti. Homma loppui siihen ja uusi yritys, se meni hyvin. Jonkun verran se tiiraili merkkejä, kielsin pään kääntämisestä. Juoksussa se menee mielestäni liian kauas musta, tarkkuutta siis pitää hakea. Peruutuksessa taas vinkas, kiellon jälkeen uusiksi ja meni hyvin. Palkkasin reilusti, kun meni oikein. Pari luoksetulon pysähdystä tehostetusti, siis käsimerkin kera. Sitten merkkiä ja ruutua, ensin merkin taakse pallo ja pari toistoa, sitten ilman sitä ja lähetys ruutuun. Taas se lähti vinoon eli siis huono ruutuunmeno. Sitten vietiin yhdessä lelu sinne ja merkiltä uusiksi, se hieno. Kerran vielä merkiltä niin, että olin itse lähellä ruutua ja seisomisesta palkka. Ohjatussa taas pari merkkiä ensin. Sitten kapulalle. Taas annoin pääavun ennen käskyä ja oikein hienosti se kaarsi oikealle kapulalle. Otin myös toisen puolen perään, siinä se hassusti mietti sekuntin käskyn jälkeen ja sitten säntäs oikealle kapulalle. Liekkö pojalla pitkät piuhat... Pitkästä aikaa otettiin myös metallihyppy, muuten hyvä, mutta palautus liian kaukana. Sitten myös murheen kryyni-tunnaria. Ensin yhden piilotus ja siinä hienoa suht rauhallista työskentelyä ja toi hienosti pureskelematta. Sitten pussista kaadettujen hajuttomien (kun ei ollut hajustajaa) sekaan oma, siellä taas haisteli, vähän ehkä hätäisesti, muttei sörkkinyt muita. Oman toi taas hienosti pureskelematta. Tunnarissa pitäisi nyt saada paljon onnistumisia, niin sillä saisi taas varmuutta peliin, eikä se pureskelukaan tulisi niin vahvasti.

Seuraavaksi juoksu-Madde. Kun mentiin kentälle, bongas se heti ohjatun kapulan ja toi mulle, hienosti, tiiviisti eteen. Ja kun kävelin vähän eteenpäin, toi se toisenkin ohjatun... Seuraamisia vähän, tuohon en ole vielä ratkaisua keksinyt, pitäisi vaan luultavasti treenata enemmän sitä ehkä enemmän innostaen, en tiedä. Sitten liikkeestä pysähtymisiä, maahanmeno hieno, kiersin sen ympärillä ja pysyi hienosti. Istumisessa autoin vähän ja siinäkin kiertelyä, siirsi vähän etutassua, kielsin ja otin uudestaan ja se onnistui hienosti. Seisominen, ongelmaliike sekin. Ei meinaa hiffata millään, autoin kädellä ja jatkoin kävelyä. Pysyi kyllä, kun vaan saisi sen ensin pysähtymään... Sitten vielä tunnarin piilotusta. Haisteli kyllä, mutta ei kovin tarkasti. Löysi oman ja toi hienosti pureskelematta. Muutamia toistoja ja hienostihan ne meni sitten lopulta.

Lopussa vielä Sällin kanssa pk-esteet ja eteenmeno. Hypyssä vähän osui tassut esteeseen, joten muutama toisto, ettei tavaksi ota. Aa meni hienosti. Eteenmenossa vein sille lelun sinne juuri ennen liikettä ja lähetin.

Kaikenkaikkiaan hyvä treeni, jäi hyvä fiilis mulle ja koirillekin. Ja on kiva huomata, että tuo Sälli on sen verran aikuistunut, ettei sitä haitannut, vaikka juoksuinen narttu oli autossa.

Aamulla taas ammuttiin syödessä, 10 metristä ilman reaktiota. Nyt näyttää ihan hyvältä tuo totutus, ehkä me joskus Sällin kanssa sinne jäljelle päästään.