Elämä on mennyt lähinnä työntekoon, puuh. :o( Ollaan tässä kuitenkin treenattu agia, käyty kasvattajakurssi, oltu järkkäämässä tokoa jne. Olinpa ekaa kertaa liikkeenohjaajanakin...

Tänään käytiin näyttelyssä, prinsessakin ekaa kertaa virallisessa luokassa. Sällille H ja Maddelle EH. Sällin etuaskeleet oli löysät, mikä tuomarin mukaan vaikutti tulokseen. Sälli kesti taas ronklaukset hienosti, vaikka tuomari tutki hampaita vaikka kuinka kauan (tämä ei kyllä ole Sällille vaikeaa), tunnusteli ja paineli kinttuja kurottuen Sällin pään päälle, nosti sitä pariin otteeseen edestä niin, että etujalat nousivat. Sällin ilme kertoi kaiken, se kun ei muutenkaan tuosta hirveästi pidä. Liikkeisiin vaikuttaa aika paljon se, että se pitää muhun katsekontaktia, jolloin se on mutkalla.

Madde oli Tapansa mukaan häntä pystyssä: Jeejee! Kun mentiin kehään, ihmetteli joku tyttö takana, että miksi tuolla on bortsu... :oD Madde oli oikein hienosti, pieneltähän se näytti muiden rinnalla, taisi olla nuorimpiakin. Ronkkimiset meni hyvin, mutta juoksu tehtiin kahteen kertaan, kun mä pidin namia kädessä, eikä koira pystynyt juoksemaan kunnolla. Paremmin meni ilman namia. Jaksoi se seistäkin hienosti, pikkuprinsessa. Junioriluokassa Madde sijoittui toiseksi. Aika hienosti pikkumustalta. Päivän väri oli taasen merle, taisivat kaikki "luokka"voitot mennä merleille.