Hakuilemassa oltiin päivällä, tarkoituksena ottaa Maddella vähän, mutta eksyi se velipuolikin hakumetsään.  ;o) Maddella taas ensin rullantuonteja, muuten ok, mutta makaava ukko veti vielä liikaa puoleensa. Joten vaati uuden käskyn. Nyt otettiin mukaan myös näyttö, avustettuna nimellä. Eli siis ukko huusi Maddea. Kyllä se oli menossa ukolle, mutta nimellä huuto veti vauhdin kovemmaksi. Vikalla ukolla se lähti kovaa ihan itsekseen ilman apuja. Sitten varsinaisessa hakumetsässä sille oli valmis ukko, jota se lähti etsimään varsin kovaa vauhtia. Lähti suoraan, mutta kaarsi vasemmalle, mikä näyttää olevan yleistäkin. Jonkun aikaa se palloili, kunnes huusin sen takaisin. Uusi lähetys eri paikasta ja taas lähti hyvää vauhtia ja suoraan. Nyt löytyi ukkokin. Eli on nyt kokeiltu myös "tyhjä" ja silti lähti hienosti uudelleen hakemaan. Sitten pieni helpotus, mikä ei ollutkaan varsin helppoa. Ukko lähti näkölähdöllä, joten motivaatio taas suuri. Lähti kovaa ja suoraan, mutta kun jälki loppui (ei siis tallattu aluetta), lähti se haravoimaan aluetta. Lopulta kyllä löysi ukon, mutta oli jonkun aikaa siellä kaarrellut.

Lopussa otettiin Sällille rullan tuonteja, ekaa kertaa. Ensin vähän väläyttelin sille irtorullaa ja heitin sen Tuulalle. Siitä sitten tuo-käskyllä lähetys ja hieno tuonti. Seuraavaan otettiin jo näyttö mukaan, eli rullan tuonti, palkka ja näytöltä maalimieheltä namit. Muutamia toistoja, joissa jo vähän oli ukko piilossa ja käskykin jo vaihtui ukko-käskyksi. Viimeisellä ukolla Sälli kävi ukon löytämisen jälkeen jälkiä pitkin tarkistamassa aikaisemman piilon ja sen jälkeen toi rullan. Taitaa olla Sällillä tarpeen tallatut alueet, sen verran on jälkikoira. Jos nyt Sällin kanssa vähän tuota hakuakin jatketaan, pitää sillä olla heti nuo valmiit ilmaisut, koska se ei ihmisistä välitä, ellei se jotenkin niistä hyödy. Eli siis se hakee rullan ukolta ja sitten sille annetaan näytöllä namirasia ilman mitään hömpötyksiä ja sitten kutsun sen pois. Mulla on siis täysin erilaiset koirat. Onhan niillä koulutusvaihekin vähän eri, mutta Maddelle se ukko, ihminen, on tärkeä. Sällille taas se, että se on saanut työskennellä ja saanut mut tyytyväiseksi.

Agilityssa oli meille Sällin kanssa erittäin vaikea rata. Luultavasti se oli varsinkin ykkösluokan rata. Siis suoraviivaista menoa, jossa mä olin auttamatta liian myöhässä joka paikassa. Kepit Sälli haki hyvin ja muutenkin se teki ihan kivaa rataa. Rimat nyt vähän lenteli, mutta muuten ok. Tältä pohjalta nyt lähdetään kisoihin, saa nähdä kuin menee rengas, tänään taas aika pahasti siihen törmäsi... Madde meni oikein mukavasti, sillä on sen verran rento meno, että mäkin pysyn perässä. Rengas tuotti vähän ongelmaa, mutta muuten typy meni oikein hienosti.