702955.jpg
702957.jpg
702958.jpg
702959.jpg

Eihän tässä tarvitse kohta enää itse treenata. Arvatkaa vaan, keskustellaanko meillä, kun molemmat haluaisi omat harrastuskoirat, 6 ja 7-vuotiaana jo...

Oltiin torstaina agissa, oli taasen oikein kivat treenit. Oltiin ajoissa ja tehtiin muutama merkki Sällille. Hyvällä vauhdilla meni ja muutenkin ihan kiva fiilis sillä oli. Agissa opittiin taas uutta... Mä kun olen aina vaatinut, että koirat istuu kontaktille. No, nyt kun olen myös opettanut, että istumaan mennään taaksepäin (tokoa ajatellen), niin nythän ne sitten nostavat etutassut takaisin kontaktille, kun ne menee istumaan. Eli siis hyllyhän siitä tulisi. Nyt siis pysäytetään ne vain seisomaan. Sällillä taas roiskui rimat, suuri osa kuulemma tuli mahakarvoilla alas, kun jalat eivät osuneet. Kai pitää leikata karvat pois, kun kisaamaan lähtee... Meillähän nuo kannakkeet on vähän huonot, kun ne on todella loivalla kaarella ja ne menee vähän huonosti kiinni aitaan, joten saattavat vielä olla vinossa. Madden kanssa saatiin myös hyvää treeniä, sen kanssa on jotenkin "helppo" mennä, kun sillä on malttia, eikä heittele edes rimoja, vaikka aika pieni maksi onkin.

Perjantai oli koiratouhuissa taukoa, mutta pihanraivaus tuli tilalle, olipahan hommaa. Lauantaina oltiin tokossa, lähinnä Sällin kanssa sm-treeniä. Vaikka treeni ei kummoisemmin mennyt, niin nyt ollaan mun mielestä päästy siihen oikeaan fiilikseen. Autosta otettaessa Sälli edelleen huutaa kuin hinaaja. Annan sen huutaa ja heittelen sille vähän lelua ja revitään sitä. Sitten kun mentiin treenaamaan, oli se jo huomattavasti rauhallisempi. Taisi kerran hiljaa vingahtaa ja taas loppui leikki ja aloitetttiin alusta. Sälli seurasi aika hyvin Sälliksi ja oli oikein keskittyneen oloinen. Luoksetulon treenaus jäi pelkkään ennakointitreeniin, Sälli siis lähti liikkurin käskystä. Positiivista oli se, että vaikka jouduin mennä sitä korjaamaan, niin sillä pysyi iloinen ilme, eikä se paineistunut yhtään. Eikä edes alkanut vinkumaan, mitä on normaalisti tehnyt. Sama juttu ruudussa, en totellut liikkuria. Merkille lähti hyvin ja siellä palkka. Ruutuun oli jostain kumman syystä lähdössä väärään suuntaan. Taas korjaus ja parempi lähetys myös multa. Hyvällä laukalla, ilman ääntä se meni ruutuun ja pysähtyi hyvin. Palkka sinne. Viimeisenä palkka ruudussa pysymisestä. Mulle tuli tästä osiosta tosi hyvä fiilis, me oltiin Sällin kanssa pari, meillä oli yhdessä tosi hauskaa ja se Sällin ilme oli mulle paras palkka! Toisessa osiossa idari ja ohjattu. Idarissa taas liikkurista välittämättä. Huonoa seuraamista ja pysähdykset vähän hitaat. Ohjatussa merkki tosi huono, toistolla ja lelulla hyvä. Merkiltä kapulalle lähti hyvin, ilman ääntä. Jee! Vikassa osiossa metalli ja tunnari. Metaali ilman estettä ja hidas palautus. Tunnarissa on taas aloittanut muiden maistelun... Muutaman toiston ja yhden väärän jälkeen se toi muita maistelematta oman ilman pureskelua. Siitä reilu palkka ja kaukot jätettiin väliin. Illalla vielä oman etsimistä kotona.