Keskiviikon agit oli vähän heikot. Toisella kiekalla jäi vähän parempi fiilis Sällin kanssa. Radalla oli paljon kieputusta ja kepeille avokulma. Kepit meni pari kertaa puihin, koska mä olin vähän myöhässä, enkä päässyt yhtään auttamaan. Lopulta sain sen oikein, kun vain puskin sitä omalla kropalla oikeaan kohtaan. Toistotkin menivät sitten hyvin. Kiemurat menivät kyllä ok, mutteivät nätisti. Niitä yritettiin sitten hinkata, mutta kun Sälli ei osaa edelleenkään himmata, niin aina olin myöhässä. Huoh. Ja tuo on vielä ilmoitettu kisoihin. Huoh.

Madden kanssa sitten on eri touhu, sen kanssa ehdin hyvin auttaa kepeillä ja muutenkin tehdä valsseja sun muita, mutta se ei millään tajunnut takakautta hyppyä. No, eihän sitä ole sillä otettukaan.  Sitä sitten toisteltiin ja lopulta saatiin ihan ok suoritus. Maddea pitäisi kuulemma ohjata matalammalla kädellä, just kun olen oppinut Sällin kanssa pitää kättä ylhäällä. Huoh. ;o)

Tänään oltiin hakuilemassa. Edelleenkin Maddelle helppoa treeniä. Ukot olivat haamuina, osa vähän vaikeammin piilossa. Eteni hienoja suoria pistoja (tietty) ja otti rullan hienosti joka ukolla. Ukon ollessa viitan alla, oli se hienosti pyörinyt ympäri, että mistä se rulla löytyisi. Kerran se joutui etsimään tosi pitkään, luulin jo, ettei se ollut ottanut rullaa, mutta oli se sen ottanut heti, kun ukko löytyi. Kerran se lähti rulla suussa ukolta, mutta oli palaamassa ukolle rulla suussa, mutta kutsuin sitä. Ja vielä yksi virhe, se tiputti rullan metri musta. :( Vaikka noita virheitäkin tuli, oli tosi loistava treeni. Näytöillä autettiin vain vikalla ja kuitenkin se paineli ihan hullun lailla, joten pystyin taas roikkua hihnassa pidempään kiinni.

Sälli pääsi myös hakuilemaan. Otettiin kolme pistoa. Ukko näytti lähtiessä rullaa sille ja sitten lähetys. Se otti rullan epäröimättä ukolla ja toi mulle. Kun sanoin ekan kerran näytä, mietti se sekunnin ja lähti painelemaan ukon luo, josta namit. Sillä on viime kesänä otettu muutama pisto, ihme, että se muisti touhun. Sitten vieras ukko, joka ei vaikuttanut toimintaan mitenkään, sieltä se haki rullan ja meni ukon viereen makaamaan ja syömään nameja. Eipä uskois tuosta koirasta, aina se yllättää. Vikalla ukolla kutsuttiin näytöllä, jolloin vauhtia tuli niin paljon, että meinasin nurin mennä. Siellä tuli palkaksi lelu, jolla sitä leikitettiin. Se lähti jopa kauemmas leikkimään vieraan ukon kanssa. Hassua, eipä sitä olis uskonut pidättyväiseksi. Kyllä me nyt taidetaan ottaa tuo haku myös Sällin treenaamislistalle, aina silloin, kun on vähemmän porukkaa treeneissä. Se nimittäin nautti siitä, että se sai juosta metsässä ja palkkaakin sai joka mutkassa.