Madden kanssa ensin seuraamista. Perusasento on kuulemma oikein hyvä ja seuraaminenkin oli tänään parempaa. Paitsi ällölöllövesivellihiekassa. Ja sekin meni myöhemmin ok. Kovasti se vielä mun mielestä seilaa sivusuunnassa ja jääviä treenatessa alkaa itse tarjoamaan pysähdyksiä. Istuminen oli tänään oudon vaikeaa, lopulta sekin ok. Kaikki eteentulot oli järkyttäviä, mites se on tuollaiseksi päässyt. Laiskuudessa on seurauksensa... Luoksetulon vauhti on ihan hyvä. Alo-hyppy ok, paitsi seisominen on löysä ja liikkui, kun kiersin vaikeampaa kautta sen luokse. Pienen tauon jälkeen tunnaria, jossa ensin oman piilotus. Sen jälkeen kasan vierestä, maistoi paria ja toi oman. Toistolla alkoi tuoda mitä sattuu ja lopulta saatiin onnistunut suoritus. Huoh. Ruutua taas lelulla, vauhti oli ok, muttei loistava. Kaukokäskyjä, joissa ei meinannut nousta ekalla seisomaan. Rasittavaa, muutamalla tuhannella toistolla saatiin vähän parempia suorituksia. Vähänhän se seilaa, mutta tällä hetkellä olen tyytyväinen sen suoritukseen. Hyppynouto oli ok, palautus avustettuna, kun se tuntui olevan niin vaikeaa. Lopussa vielä leikin ohessa luoksetulon pysähdyksiä, joissa seisominen käsimerkillä se pysähtyy ihan kuin mä olisin lyönyt sitä päähän. Maahanmeno verrattuna eiliseen oli loistava.

Paikallamakuussa pitkän hyvän makuun jälkeen Madde lähti, kun viereistä koiraa komennettiin. Tuota pitää harjoitella, pakko se on saatava tajuamaan, että sieltä EI lähdetä, vaikka taivas putoaisi niskaan.

Sällin kanssa tottista vähäsen, parin tunnin odottamisen jälkeen. Se oli varsin kuumana. Ei meinannut olla hiljaa alussa, joten pientä kurinpalautusta... Muuten se meni ihan kivasti. Seuraamisessahan se edistää tosi paljon, mutta nyt mulle riitti, et se oli hiljaaa ja teki tiiviit käännökset. Pysäytykset on sille helppoja ja luoksetulossa se jäi vähän liian kauas, mutta oli suorana. Lopussa vielä täpöllä ruutuun, missä oli lelu.