Nyt se on sitten aloitettu.:o)  Oikein mukavasti meni ja fiiliskin oli hyvä. Pisteitä kertyi 178p. ja 1-tulos. Olin kyllä aika turvallisella mielellä siellä, mutta esim. paikallamakuu on sellainen, josta ei koskaan tiedä, vaikka se olisikin kuinka varma. Edellisessä paikallamakuussa rysähti ukkonen tosi pahasti ihan päällä, yksi koira paineli ohjaajan luo ja muutama muu hyppäs pystyyn ja meni takas maahan. Maddekin säpsähti, olis hyvinkin saattanut lähteä paikallamakuusta, vaikkei paukkuarka olekaan.

Mutta siis, tässä rivistömme:
Luoksepäästävyys 10, istui hienosti vieressä.
Paikallamakuu 10, makasi kuin tatti, hieman nihkeästi nousi ylös. Videolta katsoessa se oli muutaman kerran kääntänyt päätä ehkä parin sentin verran sivuun päin. Ei pahasti kuitenkaan.
Seuraaminen hihnassa 9, otin itse yhden pysähtymisen huonosti, koira ehti kyykähtää ennenkuin lopulta pysähdyin. Tätähän ei olla treenattu, mutta onneksi sitä ei enää tarvitsekaan treenata.
Seuraaminen vapaana 10, edisti, mutta kontakti pysyi koko ajan.
Maahanmeno 0, oli vain kyykännyt, olisi pitänyt luottaa sivusilmään ja käskyttää uudelleen... Tämä olikin se varmin liike. :D
Luoksetulo 10, tuli hyvällä laukalla, himppusen vino eteentulo ja hidas sivulletulo. Kun täytyy pitää kontaktia koko sivulle siirtymisen ajan...
Seisominen 10, hieman säpsähti liikkurin käskyllä "palaa koiran luo"
Hyppy 10, ehti hypätä kerran ennen liikkeen alkua...
Kokonaisvaikutus 10, jos totta puhutaan, niin olen täysin samaa mieltä tästä arvosanasta. Fiilis oli leppoisa, Madden kanssa on tosi mukavaa. Sille riitti yksinkertainen kehu ja se odotti koko ajan seuraavaa käskyä. Kaikki siirtymät se kulki mun vierellä ilman mitään käskyä, ihanan helppo koira!

Seuraavan kerran startataan 18. päivä, AVOimessa.