Mentiin taas Madden kanssa mattimyöhäsinä häiriötreeneihin Purolaan. Nyt ne olikin juuri häiriötreenit, kun yhdessä ryhmässä pari sakua huusi kuin tapettaessa, rotikka ja riiseni rähjäsi ihan hulluna toisilleen jne... Maddeen selvästi vaikutti rähinät, katseli vähän kummissaan korvat takana. Teki kuitenkin ihan hyvin, mutta tuolla korostuu se, ettei se jaksa odottaa, koko ajan pitäisi tehdä jotain. Sen virheen se teki TAAS, että meni maihin seisomisessa. :( Laitoin sen lyhyeen paikallamakuuseen, kun otettiin vuorotellen luoksetuloja ja hienosti pysyi. Otin luoksetulon pysähdyksen aika lähellä mua, pysähtyi hyvin molemmilla avuilla, mutta nyt mun pitäisi päättää, kumman käskyn sille otan. On se niin vaikeaa päättää. Ehkä käsimerkki olisi Maddelle tehokkaampi. Kaukkareita otin myös, mutta kun otan niitä siinä sivussa, ei virallisena liikkeenä, menee ne ihan käsilleen. :( Virallisesti tehtynä ne menee hyvin, milloinkohan sitä oppisi itse ajattelemaan loppuun saakka... Hyppy meni vähän pieleen, kun otin namin käteen, niin eihän se silloin lähtenyt hyppäämään. Loppuun asti ajateltuna se meni hyvin... Madden kanssa on vielä tällaista opettelua, sitä on niin tottunut Sälliin, joka on tottunut jo kaikkiin variaatioihin ilman häiriintymistä. Madde menee vielä niin pienestä sekaisin.

Sällin kanssa taas pk-tottista. On sen kanssa vaan kivaa. Paitsi autosta otettaessa; se huutaa, haukkuu ja hyppii... Kun se on päässyt pissalle ja saanut vähän riekkua lelun kanssa, on kaikki taas rauhallisempaa. :) Seuraamisissa se ei vinkaissut kertaakaan, kerran alussa kuului todella pieni piip( vai oliko se hengityksen rohina...), kun en varsinaisesti sitä käskenyt, vaan otin sen vaan lähelle.  Melkoisestihan se edistää, mutten nyt jaksa siihen puuttua, kun siitä ei niin kauheasti sakoteta tottiksessa. Pysähtymiset meni hyvin ja napakasti ja luoksetulot oli nopeita. Hienosti tuli eteen ja todella kovaa toisella kertaa jalkojen välistä leluun kiinni. Sitten vielä lyhyt paikallaolo, kun hain kapulan kopista. Estenoudossa sillä osui joku osa esteeseen, kuului ääni, joten on toiseen kertaan ja aanoudossa meinasi kiertää. :o Kaikin puolin taas kyllä oikein mainio Sälli.

Madden kanssa ollaan otettu ennen ruokaa oikeastaan joka päivä jotain avo-liikkeitä. Paikallaoloja  täydellä ajalla, noutoa, kaukkareita ja hyppyä. Hyppy ei ole vielä täysin varma, luoksetulon pysähdys ei ole valmis jne... Paniikki! Tänään se esim. tuli aivan liian kovaa, oli pakko taas antaa tupla-käsky, ei olis todellakaan siitä vauhdista muuten pysähtynyt. Muutama pysähdys ja sitten pari suoraa luoksetuloa ja aina yhtä kovaa... Pitää nyt kuitenkin varoa, ettei ala ennakoimaan.