Kirjoitin pitkän pätkän ja yhtäkkiä kaikki teksti hävisi, raivostuttavaa!!!

Meillä on ollut tosi pitkä tauko kaiken muun kuin tokon harrastamisen suhteen. Eikä tokon sm:ien jälkeen olla tokoakaan otettu. Töpö on ollut meillä hoidossa ja sopivasti aloitti juoksun eilen, aika lailla kuukausi Madden jälkeen. Sälli ei ole moksiskaan, toistaiseksi.

Pari kertaa ollaan nyt oltu agissa, kyllä se vaan on hauskaa. Odotan jo, että pääsen tästä mahasta eroon ja kunnolla taas treenaamaan ja kisaamaan. Sällin kanssa on helppo mennä tämän mahankin kanssa, kun se irtoaa hyvin ja osaa mennä itsenäisesti. Madden kanssa joutuu juosta vähän enemmän. Mutta hienosti molemmat muisti, miten homma toimii. Mä vaan olen agitreenien jälkeen pari päivää aika huterasti liikkuva, sen verran alhaalla tuo muksu jo on.

Hakuunkin päästiin pitkästä aikaa, aina sattunut Jaken iltavuoro noille hakupäiville. :( Otin vain Sällin, kun oli sen verran paljon porukkaa ja halusin nähdä, kuinka se toimii vierailla maalimiehillä. Tehtiin vähän helpotetusti tauon vuoksi eli Sälli näki, kun 2 ekaa ukkoa meni metsään. Sälli lähti tapansa mukaan täysiä, eikä ehtinyt edes ihmetellä maapiiloa ja toi rullan hyvin. Näytöllä yritin vähän matkaa pysyä mukana, mutta oli se vaan luovutettava, ei tällä mahalla juosta ylämäkiä kovinkaan kovaa... Sälli oli melkein menossa piiloon sisälle syömään nameja, ei lainkaan ujostellut. Onneksi. Toiselle puolelle lähti myös hyvin, löysi nopeasti ja toi rullan pian. Ei vielä hiffaa "laatikoita" vaan tuo samoja jälkiä, varsinkin jos on yhtään ryteikköä. Näytölle meni alun vähän hitaammin, mutta kiihdytti matkalla. Oli työntänyt päänsä peitteen alle, kun nameja oli tullut liian hitaasti... Kolmas ukko oli valmiina ja pitkästä aikaa oikeasti ukko eli mieshenkilö. Sälli lähti tosi hienosti ja eteni hyvin ja löysikin tosi nopeasti. Taas rullantuonnit ja näytöt tosi hyvät. 4 ukko oli sitten tuttu ja haamuna. Sinne halusin myös kutsuna näytön. Loppupalkaksi lelu, jonka Sälli vei etukäteen keskilinjalle, jossa kaikki oli Sällille vieraita, enpä olisi Sällistä uskonut. Muutenkaan sille ei näyttänyt olevan ongelma nuo vieraat, rullan se ottaa suuhun aika reunasta, mutta muuta vaikutusta ei näytä olevan. Todella hyvä maku jäi treeneistä, ehkä tuosta hakukoiran saa. Nyt vain pitäisi opetella se kiintorulla. Mulla ei ole sen opettamisesta mitään hajua. :o/.

Tässä muutama kuva, kuvaajana Miia Sneck.
1662317.jpg

1662319.jpg

1662322.jpg