Lähdettin Madden kanssa jo torstaina ajelemaan kohti Ylivieskaa, jossa vietettiin ensimmäinen yö sukuloiden. Talon leikattu lapinkoirauros oli kovin kiinnostunut Madden peräpäästä. Sällihän ei enää tiistain jälkeen ollut kiinnostunut Maddesta "siinä" mielessä. Perjantaina iltapäivällä lähdettiin Ouluun katsomaan kisapaikkaa, joka oli ihan kivan tuntuinen. Jotain pientä otin siellä Madden kanssa ja ihan hyvältä tuntui. Varsinkin, kun löysin Kärkkäiseltä sellaisia ihania pyöreitä vinkupossuja, joita Madde rakastaa. :D

Arpaonni suosi meitä, joten oltiin tunnistusmerkinnän tarkastuksessa heti aamusta, kun muuten oltaisiin saatu nukkua vähän pidempään... Oma vuoro kun oli vasta 14 aikoihin. Jotenkin siinä odotellessa itse vähän lösähdin, ei millään olisi jaksanut enää skarpata kehään. :( Muut tekivät ennen meitä kivoja suorituksia ja Madden kanssa vaan hengailtiin, se tapansa mukaan poukkoillen ja haukkuen, kun olisi jo pitänyt päästä hommiin. Aikataulut oli onneksi edellä ja päästiin kehään ajoissa. Paikallamakuuseen jopa ehdittiin hyvin. Tuomarina tässä kehässä oli Reijo Hagström. Paikallamakuu on jotenkin aina yhtä kauheata. Piilossa odotellessa huomasin, että viereisessä kehässä oli hypyt ja noudot käynnissä ja Madde oli ihan siinä reunassa. Ei muuten, mutta tuota ei olla kyllä yhtään harjoiteltu, enpä tiedä taas miksi... No, palattiin kehään ja tuomari sanoi ekaksi, että kaikki tekivät eri lailla. Kääk! Siinä aloin sitten kuuntelemaan ja katsomaan, mikä numero jää meille ja Madde olikin ollut se, joka oli maannut hienosti rauhassa paikallaan koko ajan eli siitä 10. Huh! Siinä kehän jälkeen Tuula sitten kysyi, että missä mun kapula, no se oli tietenkin jäänyt teltalle. Ajattelin ensin, että menen järjestäjän kapuloilla, mutta muutinkin mieltä ja lähdin hakemaan kapulaa teltalta. Kun sain kapulan käteen, katsoin, että kehä oli tyhjänä eli olisi meidän vuoro. No, minä reippaana ison mahani kanssa juoksin suoraan kehään ja puuskutin kuin höyryveturi. :D Taisi liikkuria hieman säälittää, kun kysyi että haluanko hieman hengähtää. Halusin kuitenkin jatkaa heti, eikä onneksi tuolla epämääräisellä säntäilyllä ollut vaikutusta Maddeen. Ensin liikkeestä maahanmeno, ei huomautettavaa 10. Luoksetulossa se pysähtyi aika hyvin, jäi hieman väljäksi eteentulossa ja  perusasennossa jäi vähän vinoon, siitä 9. Seisominen ok eli 10. Kokonaisvaikutus 9.

Seuraavassa kehässä tuomarina oli Veijo Kinnunen. Ensin seuraaminen, joka oli hyvää ja tuomarikin tykkäsi, 10. Kun siinä Maddea kehuin, sanoi tuomarikin, että se oli oikeasti oikein hieno suoritus. Noudossa Madde sätkähti, kun heitin kapulaa, muttei onneksi lähtenyt. Laukalla meni ja otti kapulan suuhun hyvin, mutta taas vähän ennen mua vaihtoi raviksi ja jäi samalla tavalla hieman väljästi eteentulossa. Muuten ok, tästä 9. Kaukoissa Madde yhden maahanmenon teki vähän taaksepäin, mutta tuomari sanoi, että se oli niin pientä, että siitäkin 10. Hypyssä ei huomautettavaa, siitä 10. Kokonaisvaikutus 10 ja vielä kätellessä tuomari onnitteli, että se oli oikein hienoa menoa. :) Pisteitä en itse tässä vaiheessa vielä itse tiennyt, vasta parin tunnin päästä kerrottiin, että niitä kertyi 194,5p. KP ja samalla kilpailun toinen sija. Tokkopa ;) olisin tuota itse uskonut, kun lähdettiin... Alla vielä Tuulan ottama kuva sisaruksista Tokko-Pa ja Tuskim-Pa, molemmat palkintopallilla, Madde avoimen 2. ja Töpö voittajan 3..

1631346.jpg

Hassua tässä on se, että Sintti-äippä oli vuonna 2001 Kouvolassa avoimen toinen ja Sälli vuonna 2004 Järvenpäässä, joukkue-SM:ssä siis kaikki. Kai tuo kulkee suvussa.;)