Liikkeinä tällä kertaa idari, luoksetulo ja tunnari. Katsotaan, mitä muistan treeneistä, kun tästä on jo reilu viikko. En vaan saa aikaiseksi kirjattua näitä...

Madden kanssa oltiin ekoja ja se sai taas riekkua siinä ennen aloitusta. Silti se aloittaa kivasti ja rauhottuu, kun on sen aika. Seuraaminen oli suht hyvää ja muuten pysähdykset, mutta taas seisoi istumisen. Noita pitää treenata paljon ja aina oikeassa järjestyksessä, kun ne tulevat idarissakin aina samalla tavalla. Eikä kannata treenata siinä liikkeessä, vaan epävirallisesti pelkkiä asentoja ilman seuraamistakin. Ohikävelyjä pitää myös ottaa erikseen, Maddehan ei vielä osaa niitä ennakoida, kun ollaan otettu tätä niin vähän.

Seuraavana luoksetulo. Sitä kannattaa ottaa aina välillä niin, että joku pitää kiinni, jotta saisi vauhtia lisää. Paitsi, että Madde tuli ekalla aivan liian kovaa. Pysähtyi kyllä seisomaan vauhtiin nähden hyvin. Maahanmenon sanon kuulemma liian rumasti eli kevyempikin riittäisi. ;) Madde täytyy nyt opettaa myös menemään jalkojen välistä loppu, jotta saisi sillä loppuun asti hyvän vauhdin. Varmaan kannattaisi myös opettaa vihdoinkin ne kierrot, jotta voisi noita pysähdyksiä harjoitella paremmin.

Tunnari viimeisenä. Ekaa kertaa joku muu vei kapulan. Itse en kääntynyt. Nyt Madde teki poikkeuksellisen hyvin ja vielä nurmella, joka on meillä ongelmallisempi. Ja oli nyt kyllä täysin vieraat kapulatkin. Meni kerran vai pari oman yli, mutta toi oman muita maistamatta. Otettiin vielä toisen kerran niin, että itse vein ja nyt se haisteli vielä kauemmin, kapula oli kyllä tosi vähän aikaa mun kädessä, vähemmän aikaa kuin kisoissa, kun en merkannut sitä. Mutta toi kuitenkin oman. Vauhtiahan sillä ei ole, mutta ei tarvii nyt ollakaan, kun itse liikekin on vielä hakusessa. Uskon, että rutiinin ja onnistumisten kautta vauhtiakin alkaa tulla.

Lopussa vielä paikallaolot, joissa ei ollut mitään ongelmaa. Paitsi, että mä tärisen ja hermoilen aina piilossa... Evl:n maahanmenokäskytyksiä pitää harjoitella erikseen, niitä ei vielä osata.