Madden kanssa oltiin siis kisaamassa avoimessa ja sitä kolmatta ykköstä haettiin. Vähän jännitti lähteä Ellen kanssa kisoihin, mutta onneksi Helmi pääsi mukaan ja hän huolehti vauvasta, kun olin kehässä. Toivoin vain, ettei Elle itke ainakaan paljon, koska se olisi voinut Maddeen vaikuttaa. Elle nukkui koko ajan, kuten aina ja mekin saatiin rauhassa Madden kanssa keskittyä omaan suoritukseen.

Mun pitäisi hankkia joku säkki päähän, kun odotan vuoroa, kun tuo rakki on niin raivostuttava, että ihan hävettää. Saan varmaan monia sääliviä katseita tyyliin: "miten tuokin kehtaa tuon kanssa osallistua" En vaan jaksa raivota sille ennen kehää. Eikä siitä olisikaan mitään hyötyä. Mutta niin kauan, kun se toimii kehässä kuten tänään, en ala asialla päätä vaivaamaan.

Paikallamakuu hyvä, 10. Makuuseen menossa Madde oli taas kuin lentoon lähdössä, mutta hienosti se osaa itsensä kasata. Seuraaminen tuntui hyvältä, kontakti pysyi koko ajan ja paikkakin pysyi samana. Tuomari tykkäsi myös, 10. Madde on siis saanut kaikista kisojen vapaana seuraamisista 10, hienoa! Maahanmenossa huomasin tekeväni nytkäytyksen tahdissa käskyn aikaan, muuten ok, 9. Luoksetulossa käsimerkki jäi kuulemma hieman päälle, mutta eteentulo Maddeksi loistava, 9,5. Seisominen 10. Tässä mietin, että sanoin normaalia vahvemmin käskyn, onneksi ei mennyt maihin. Noudossa tuli pieni tahdinmuutos ja taas loistava eteentulo, 9. Kaukoissa Madde katsoi normaalia enemmän taaksepäin, jouduin kerran vähän pitkittää käskyä, joten siitä sakotettiin. Lisäksi istumaan nousuissa se hieman siirtyi taaksepäin,9. Hyppy 10 ja kokonaisvaikutus 10.

Edelleenkin Madden kanssa on niin kivaa olla kehässä. Se on kuin ajatus. Ihana!

Tuomari sanoi palkintojenjaossa, että päivän varminta menoa, että sietääkin lähteä jo voittajaan. Jokelan joukkue tuli kolmanneksi. Palkinnot oli Porvoossa mahtavat, kaksin käsin niitä autoon kannettiin.