Madden kanssa otettiin vähän tokoa kisajärjestelyjen ohella. Koirat kun piti ottaa mukaan, kun Jake oli lasten kanssa turnauksessa koko päivän.

Seuraamisella aloitettiin. Kontakti oli tosi hyvä, ei herpaantunut hetkeksikään. Yksi täyskäännös oli vähän väljä, muuten käännöksetkin hyviä. Juoksu oli hyvää, mutta hidas vähän takkuaa, yrittää siis istumaan. Pitää tuota ottaa enemmän, että saisi siihenkin sen oman vauhdin, ettei koiran tarvi koko ajan tyrkyttää istumista. Pysähdykset oli hyvät ja luoksetulon lopetin hyvään stoppiin. Otin myös yhden suoran luoksetulon, eikä ennakoinut. Kaukoja otin kaikkia vaihtoja ja ne oli yllättävän hyvät treenimäärään nähden.

Sällin kanssa startattiin joukkueessa. Radalla oli pari vaikeaa kohtaa, mutta muuten tuntui ihan hyvältä, vaikka koiralta nousi savu korvista. Ollut nimittäin aika pitkä aika viime startista, olisko ollut pääsiäisen aikaan... Olin varautunut, että nyt jos joskus se karkaa lähdöstä, mutta ei. Tiputti hötkyillessään kyllä ekan riman ja sen jälkeen tuli kolmannella esteellä toinen 5, kun tyrkkäsin sen keppien avokulmassa väärälle puolelle. Ois vaan pitänyt antaa sille tilaa. Siitä päästiin tekemään hyvät aan kontaktit ja putki-rengas hässäkällä sain sen menemään renkaan sivusta. :( Olis kyllä ollut toinen, fiksumpi tapa ohjata se, mutta en tajunnut sitä itse. Aina oppii jotain uutta. Lopussa teki hyvän puomin, mutta loppusuoralla hassusti jäi odottamaan mua, mitä ei yleensä tee. Radasta jäi kuitenkin tosi hyvä fiilis, olipa taas hauskaa! Yhteensä kertyi siis 15 ja oisko ollut pari sekkaa yliaikaa kahdesta kiellosta johtuen.