Onpahan sekavaa...

Sällin kanssa oltiin Tuusulassa tottiksen "kisatreeneissä". Ihan hyvin (!) se meni, vaikkei olla treenattu juurikaan. Ilmoittautumiset meni hyvin, ei välittänyt vieraasta koirasta vieressä. Aloitettiin seuraamisella ja olinkin kokonaan unohtanut ampumisen. Sälli ei siitä välittänyt, vaikka pari lähti pinkomaan ampumisesta. Vähän se oli piippaava, muttei pahasti. Vähän sillä keuli, joten otettiin seuraamista myös hihnassa, jotta sain annettua palautetta seuraamispaikasta. Jäävät ok ja hypyt myös. Eteenmenossa vietiin ensin lelu. Sitten paikallamakuuseen. Siinä ei mitään ongelmaa, vaikka ohi ravas porukkaa, takana tehtiin agia (välillä kuului PUTKEEN) yms. Kaiken kaikkiaan jäi hyvä fiilis.

Madden kanssa tokoiltiin ja vähän heikosti meni. Seuraaminen ei ollut kympin seuraamista ;), idarissa liikkui ja vahti rattaita, kun niiden lähelle tuli vieras koira, tunnarissa toi väärän, ruudun oma paikka ei aukene yms.yms. Saatiin kyllä onnistumisia, mutta vähän kökkö fiilis jäi. No, olipahan taas paluu maan pinnalle hyvin menneen kokeen jälkeen. :D

Madden kanssa on tehty myös vähän olkkaritokoa. Merkkiä otettiin ensin yhdellä ja sitten kahdella pikkumerkillä. Ensin autoin ja ohjasin oikealle paikalle, mutta sitten odotin, että Madde tarjoaa oikeaa paikkaa. Ei se sinne tykkinä mennyt, mutta oikealle paikalle, montakin kertaa. Sitten vähän seuraamisen peruutusta ja liikkeestä istumista. Lopuksi kaukokäskyjä, joista tajusin sitten ottaa vähän videonpätkää. Matka oli vain 5 metriä.