Aloiteltiin ruudulla vihdoinkin, edelliset vuorolaiset eivät millään meinanneet lähteä... Eipä se Madde edelleenkään sitä ruutua itse hae. :( Täytyy myöntää kyllä, että asiaa ei varmaan auta se, että agiesteet on ihan vieressä, kun en jaksanut niitä kantaa poiskaan. Nyt onkin sitten niin, että Madde kääntyy itse etumerkkien jälkeen. Hieman se on mun makuun liian sivussa, pitää vähän tuohon kiinnittää huomiota, ennenkuin pilalle menee. Seuraaminen oli sellasta "ihan kivaa", istumiset hienot. Luoksetulon eteentulo ei ollut heti hyvä, mutta korjasi sen itse samantien. Metallin se ottaa nyt tosi reippaasti, tuolla hallilla se kapula jää aina pystyyn, mutta se ei onneksi menoa haittaa. Ruutua otettiin tosi monta kertaa. Jos ruudun ottaa eri kohdasta kuin ekaa kertaa, menee se sinne samaan kohtaan, mihin toisesta suunnasta. Täytyy varmaan auttaa tuossa enemmän. Hyppynoutoa otettiin ohjatun kapulalla, taas tositosi vinoja heittoja. Tarvitsi vähän apuja, mutta hyviä suorituksia tuli kuitenkin.

Otettiin myös agia. Yllätyksenä tuli hyvät kepit, JEE! Kauempaa auttaen sain sen hyvin oikeeseen väliin ja se lähti samantien hyvällä rytmillä eteenpäin. Ei tarvinnut yhtään auttaa. Molemmat puolet yhtä hyviä. Hyppyhässäkät se teki oikein hyvin ja hyvällä vauhdilla. Oikein hauskaa oli!

Kotona sitten myöhemmin vielä tunnaria. Ekaks toi väärän (merkistä päätellen Rikin vanha ;) ). En palkannut, vaan hetken päästä uudestaan. Ongelmana oli liian häsläävä koira, taitaa tuo päivän ruoka-palka olla liian kiihdyttävä. Mutta kaivan taas verta nenästä ihan omasta halusta, pakko se on osata myös kuumana käydessä. Toistoja otettiin monta ja välissä kaukoja ja seuraamista. Viimeinen tunnari oli tosi hyvä, teki valinnan nopeasti ja toi hyvin. Vähän se pitää huonosti kapulaa eli pitotreeniä taas.