Toivottavasti tuo nimestä juontuva epäilys ei pidä paikkaansa...

Kiirettä meillä ei ole, mutta nyt täytyy ottaa niskasta kiinni itseä ja aloittaa säännöllinen ja suunniteltu treenikausi. Tavoitteena olisi saada Madde keväällä voittajaan ja syksyllä tottelevaisuusvalioksi. Ja jos sen BH:nkin saisi suoritettua, ennenkuin Madden pennut sen suorittaa. :D

Tällä hetkellä ongelma on mun pääkopassa. Sällin kanssa on ollut niin helppoa tietyllä tavalla, kun se yrittää loppuun asti täysillä, ilman mitään epäilystä (tyhmä, putkiaivoinen uros :D ). Se into ja halu työskennellä on jotain niin mahtavaa, että kun Madden kanssa treenaa, tuntuu, että se paras fiilis olisi hukassa. Myönnettäköön, että se Sällin fiilis on se ääripää, joskus tai lähes aina jopa rajojen yli menevä fiilis. Ja myönnetään, ettei Madden motivaatiossa ole vikaa, mutta kun se ei pursua sitä intoa, kuten Sälli, niin mä olen pienessä mielessäni tehnyt siitä ongelman. :(

Toko-kehissä tuomarit ovat kehuneet sen työskentelyä ihan tosissaan, se antaa itsestään niin tasapainoisen vaikutelman, olematta kuitenkaan löysä. Yläluokkien liikkeet vaan tarvitsisivat sitä räjähtävää työskentelyä, jotta ne olisivat sellaiset, joksi ne haluan. Eli taas päästään siihen, että ongelma taitaa olla vain mun pääkopassa.

Mutta siis, aloitellaan rauhassa, pitkänpitkän tokotauon jälkeen. Ensin vahvistellaan perusasentoa ja sivulletuloja ja vähän katsellaan palkkausta. Yritän saada tännekin kirjattua treenejä, jopa niitä pieniä keittiötokoja. 

Tänään siis otin pihalla vähän seuraamista ja täyskäännöstä vasemmalle. Ihan karsea! Madde tekee käännöksen perä alhaalla ja siirtyy liian kauas. Seuraaminen itsessään oli ihan jees, vähän se alkuinnostuksissaan painoi. Ja vapautuksen jälkeen ampui mun ranteeseen kiinni, auts. Pari luoksetuloa, jotka oli loppuun asti hyvällä vauhdilla ja hienot eteentulotkin. Tuossa on normaalisti ongelma, että se tulee loppupätkän ravilla, joten se tulee työn alle aika pian. Sisällä otin namin kanssa niitä käännöksiä, enkä oikein päässyt eteenpäin. Yritin monta kertaa ilman koiraa, kun tuntui, että työnnän koiran pois, sitten tein koiran kanssa vasemmalle pyörimistä ja se oikeastaan auttoi siihen pyllyn allas laittamiseen eli se ei voinut jatkaa sitä liikettä, jos se yritti koko ajan mennä istumaan. Eteentulosta sivulle tulossa se tulee tosi huonosti. Se kyllä koko ajan liikkuu ja asettaa pyllynsä oikealle kohdalle, mutta kun se saisi tehdän sen nopeammin, vähän hypähtämällä. Vähän sain nopeutta siihen nopealla palkalla, mutta katsotaan jatkoa, toimiiko. Otettiin myös kapulan tuontia, lyhyellä matkalla ja luovutusta eritoten. Otettiin toistoja siitä, että irrottaa saa vasta, kun sanon kiitos. Eli vaikka pidän kapulasta kiinni, sen täytyy odottaa käskyä. Madde yrittää jotenkin liikaa tarjota kapulaa ja saattaa käden lähestyessä liikauttaa suuta. Nyt kun otettiin pari kertaa, hiffas se jo mitä hain. 

Toivottavasti tämä treeni-into jatkuu...