Aamu alkoi tokolla, Elle sai aamupuuronsakin kentällä.  Lieventävänä asianhaarana oli, kun jouduin viedä Wiltsun kouluun ja Elle heräs juuri ennen lähtöä... Poliisitkin päättivät puhalluttaa, etten vaan treenaa alkoholin vaikutuksen alaisena. 

Madden kanssa pitkästä aikaa luoksetulo maahanmenoon asti. Seisominen reilulla vartaloavulla ja maahanmeno vahvalla käskyllä ja hyvähän se oli.  Siitä ruutuun, merkki huono, toistolla huomattavasti parempi ja ruutuun meno hyvä, jää vaan turhan reunaan. Täytyypä alkaa tuotaKIN työstää. Seuraamista vähän ja siitä seisomista, se on mennyt huonommaksi. Otettiin myös ohjatun alkeita, kapulat lähempänä ja keskimmäinen taaempana. Kiva välillä jotain "uutta". Tuo täytyykin ottaa myös ohjelmaan. Sällillä oli aina merkin jälkeen odotusarvona ruutu, vaikka ne alkuhömpötykset on aivat erilaiset. Sillä varmaan tein liian samanlaiset käsimerkit ja nyt siitä viisastuneena  erotin jo käsimerkit omanlaisikseen. Ruudussa käsi ylempänä suoraan sivulle ja ohjatussa alhaalta vinkkaus. Katsotaan kauan muistan itse nuo...

Lopussa vielä tunnari, vaikka se onkin suuri virhe ottaa ilman hajustajaa, mutta kun Ellestä ei paljon vielä ole tuossa apua. Merkkejä se kyllä levitteli pitkin kenttää... Kapuloitahan käytettiin eilen, että ei ne ihan TÄYSIN hajustamattomia ollut. Ja kun meillä on ongelmana nyt se epävarmuus, joten otin 2 kertaa tunnarin. Vieraat oli "kasassa" ja vein oman. Pitkään se silti haisteli ja kun otti kapulan, niin kehuin reilusti ja palkkasin. Toisen kerran se haistoi omaa, tarkisti viereisen ja toi oman. Taas reilu kehu. Ja jatkossa hajustetuilla kapuloilla.