Maanantaina siis taas Jokelassa, tästähän alkaa tulla tapa. ;) Spessun kanssa leikkiä ja namilla istumista, makaamista, luoksetuloa ja seuraamista. 

Madden kanssa otettiin luoksetuloa palkaten välillä seisomisesta, välillä makaamisesta ja välillä sai juosta suoraan leluun. Seuraamisessa keskityttiin persuksen oikeaan käyttöön eli käännöksiä. Toisella kiekalla ruutu, tunnari ja hyppynouto. Ruutuun alkaa olla jo vetoa, JEE. Meinasi karata ruutuun hyppynoudostakin. ;) Vähän piti siis muistuttaa, mitä se hyppynouto tarkoittikaan... Tunnari taas vähän takapakkia, maistoi taas muita, mutta toi oman. Välissä taas hyppynouto ja sit uusi tunnari. Kauan haisteli, mutta toi oman. Tätä pitäisi tehdä kyllä kotonakin, jotta voisi alkaa hinkata palautusta. 

Tiistaina agin vuoro. Spessun agi oli hallissa käymistä ja ihmisten moikkaamista. Sillä taisi olla oikein kivaa.

Madden kanssa treenattiin lähetystä 4 esteen päähän leluun, sylkkäreitä ja jonkun verran keppejä. Vauhti sillä hupenee tosi paljon, jos lähetän sen yksin lelulle. Käskyllä se kyllä menee eteenpäin. Ja  se on tosi neiti, kun ei voi lelua ottaa suuhun, kun se on aivan hiekassa. :/ Yhdessä juosten menee onneksi kovempaa, pari 65 rimaa tiputti, kunnes tajusi hypätä ylemmäs. Sylkkäreitä se meni hienosti, lukee jo tosi hyvin kroppaa ja "heittoliikettä". Osaa myös kivasti pyöristää esteen eli kääntyy oikeaan suuntaan esteen jälkeen, vaikka olenkin takana. Kepeissä on aina jotain ongelmaa, mutta onistumisiakin. Onneksi. Kunhan lumet sulaa, väsään pihalle aurauskepit, josko saatais nekin toimimaan.