Viime viikosta siis. Jää vähän kirjoittelut vähälle... Agissa oltiin Sällin kanssa ja jotenkin tuntuu, että se alkaa sujumaan jo vähän paremmin. Jos jätän Sällin ja itse säntään juoksuun samaan aikaan sen kanssa, se tiputtelee rimoja, varsinkin, jos on putki odottamassa kolmen hypyn jälkeen. :D Aata täytyy ottaa lautasen kanssa, jos sais sille itsenäisyyttä siihen. Muutenkin se täytyy opettaa melko itsenäiseksi, koska mä en tule koskaan pysymään sen perässä.

Tottiksessa otettiin Sällille ampumista pitkästä aikaa (hankin siis oman startin, kun seuran pyssy oli aina jossain). Se aikoinaan bh:ssa reagoi ampumiseen. Teki kyllä liikkeet, muttei niin kuin yleensä. Nytkin aloitettiin siis helpolla ja ampuja meni kauas. Sitten vähän lähemmäksi ja kera seuraamisen, ei mitään reagointia. Jätettiin siihen. Paitsi autossa ollessa vielä toisen koiran ampumiset. Tästä jatketaan vähitellen. 

Maddekin koki elämänsä ensimmäiset ukkoset. Onneksi se ei reagoinut niihin mitenkään, vaikka rysähti lähellä kerran niin, että mä säikähdin. Madde on kuninkaallinen hienohelma. Kun alkoi satamaan kaatamalla ja me oltiin kasvimaalla, meni se perunanvarsien alle suojaan sateelta. :D