Taas oli pari pätkää, joissa oli vähän kinkkisiäkin kohtia. Tänään oli taas rimat ylhäällä-päivä. Mistäköhän tuokin johtuu. Keppejä otettiin muutama toisto, jostain kumman syystä se toisella puolella skippas viimeisen kepin. Tarvittiin muutama toisto, että pääsin korjaamaan sen oikein. Paremmin ne alkaa menemään, muttei vielä mitään ahaa-elämystä. Rengas oli tällä kerralla aikas korkealla ja olin ihan varma, että Sälli tulee ali. Kokeilin kuitenkin aika kaukaa lähetyksen ja hienostihan se meni. Ehkä pitäisi jo vähän luottaa tuohon koiraan. Tällä radalla oli vierekkäisiä esteitä, läpivetoja ja putken kaukaisempaa päätä. Hyvin tuo Sälli menee. Täytyy myöntää, että sen kanssa on kiva treenata. Ja olen kyllä aina pieniin juttuihin tyytyväinen.

Toinen rata oli kontaktipainotteinen, hypyt oli aika jouhevasti eteneviä. Vaativat kyllä koiralta äkkinäisiä käännöksiä ja pieniä hyppykulmia. Aalla tein takaaleikkauksen ja joudun karjumaan odota, että ehdin pysäyttää sen kontaktille. Keinulle täytyy viedä edestä, muuten hyppää ohi kontaktin. Niin ja tarjoshan se vauhdilla ensin lentokeinun, liekö oli menossa puomille... No, meni sekin sitten ihan hyvin ja sitten uuden hyppykiemuran jälkeen suoraan putkesta puomille ja vauhti oli aika reipas. Tässä se meni ylösmenokontaktin hyvin, mutta seuraavalla kerralla, kun menin itse edempänä, hyppäs se sen yli. Taas reilu huuto ODOTA ja hieno kontakti.

Varmaan nyt pitäisi taas ottaa apuohjaaja käyttöön, että saisi vähän itseään kauemmas koirasta kontakteilla ja kepeillä. Kepit täytyy vaan ensin opettaa kuntoon, mutta kontakteilla voisi laittaa apuohjaajan alas odottamaan namin kanssa. Se pysäyttäisi paremmin kuin lautanen. Jos seuraavalla kerralla kokeilisi.

Madden kanssa otettiin pikkujuttuja, kontakteja, keppejä ja yksi maksihyppy. Se menee rauhallisesti, mutta ilolla. Varsin erilainen siis kuin Sälli.

Tänään taas ammuttiin, nyt ammuin ekan noin 7 metrin päästä ja siitä etenin ja lähimmän ammuin 3sta metristä. Ja koirat vain söivät. Ehkä niillä alkaa kuulo jo huononemaan paukkeesta. ;o)