Keskiviikko
Ollaan laiskoteltu alkuviikko ja tänäänkin oli Ellen eilisten rokotusten jälkeisen kuumeen takia agiton päivä. Illalla otettiin pikaiset tokot Saunakallion koulun kentällä Wiltsun treenien aikana. Ohi kulki paljon koiria ja ihmisiä. Madde pari kertaa vähän puffaili, tuo pitää saada siltä pois. Kisapaikoillahan tuota ongelmaa ei ole, mutta eihän sitä koskaan tiedä, milloin se kokeilee sielläkin tuota. Madde oli melkoisen innokas, vähän vielä hurjuutin sitä. Otin pari metallia, josta on nyt tullut yhtäkkiä yökkö. Tosi outoa, ei siinä ennen ole ollut hankaluutta. Palautuksessa oli kuitenkin hyvä vauhti ja vähän vielä kiritin sitä sanoin ja kerran taisin juosta karkuunkin. Pari luoksetuloa, suoraa siis. Vauhti oli oikein hyvä. Pysäytykset otin epävirallisesti ja seisominen oli käsimerkillä huippu, maahanmeno vähän löysä. Ruutua otin lelupalkalla, vauhti oli pääosin hyvä, joku kerta vähän hitaampi. Merkin se oli jo unohtanut tässä välissä... Seuraamisessa se yritti taas edistää, juoksussa oli paikka ihan ok ja käännökset tosi hyvät. Sitten vielä ohjattua, ekan kerran myös oikea puoli. Siinä autoin vähän enemmän ja suht hyvinhän se meni. Palautusvauhti oli huippu. :) Ai niin ja istuminen oli jossain välissä, se oli tosi hyvä ja nopea.

Sälli kiehui kuin höyrypannu. ;) Ääntä tuli eli jouduin puuttua siihen. Seuraaminen poikittaa, pitääpä miettiä, miten puuttua tuohon. Jäävät oli hyvät. Eteentulo oli vähän väljä, mutta suora. Eteenmenoa en muistanut ottaa, mutta sen verran oli väkeä, etten olisi varmaan uskaltanutkaan... Kerran Sälli bongas yhden koiran, hypähti kerran ilmaan haukahtaen ja tuli lelun kanssa mun luo, oli siis "vapaalla".

Torstaina ja perjantaina käytiin hallilla treenaamassa. En nyt hirveän tarkkaan muista,mitä tehtiin. Sällin kanssa tulee helposti otettua liikaa, siihen pitäisi nyt kiinnittää huomiota. Maddella agin lisäksi myös tokoa, ruutua ja ohjattua on tullut eniten treenattua, eikä ne kyllä ole kumpikaan vielä kondiksessa.

Sunnuntaina käytiin katsomassa Madden tulevaa sulhasta, aivan ihana koira. Siinä on koira, joka ei jätä ketään kylmäksi. Maddekin pääsi leikkimään sen kanssa, ensin se pisti pojan ruotuun ja sitten päätti, että voidaan leikkiäkin. Kovastihan tuo jo haisee, saas nähdä milloin aloittaa juoksun. Seuraavasta juoksusta se olisikin tarkoitus astuttaa. Pidetään peukkuja, että kaikki menee hyvin. Jos kiinnostaa Madden pentu, voi ottaa yhteyttä kennel Särkivaaraan: http://personal.inet.fi/koti/sarkivaaran/index.html. Jostain syystä en saa linkitettyä tuota nyt...