Tänään oli kaikilla oikein onnistuneet treenit. Madde ei enää inhoa edes pk-valjaita. ;o) Maddelle eka ukko reilun tuulen vuoksi valmiina, eikä siinä ollut mitään ongelmaa. Muut ukot, paitsi vika umppari, oli haamuja. Hienoja suoria pistoja teki ja nyt joutui etsimäänkin vähän enemmän. Umpparilla se oli hetken miettinyt piilolla rulla suussa ennen tuontia, muut olivat oikein hienoja rullan tuonteja. Ja näytötkin menivät hyvin, se odottaa kärsimättömänä, että lähetän sen näyttämään. Nyt kun oli 6 ukkoa, huomasi, että Madde selkeästi väsyi, ihan fyysisesti ja luultavasti henkisestikin. Kaikkiaan tosi hyvä treeni ja Maddella alkaa nyt asiat hahmottumaan. Sitä ei tänään edes haitannut, kun kesken ukon palkkauksen käveli metsästä mies juttelemaan. Hommia jatkettiin ihan samaan malliin, kova kiire oli keskilinjalle, vaikka vieras jäi ukon kanssa juttelemaan. Jossain vaiheessa pitää ottaa hallinta tarkemmin mukaan, nyt se meinaa ukolta lähtiessä karata etsimään lisää ukkoja. Pidän sitä usein hihnassa, kun en jaksa rääkyä sille koko ajan, eikä se luultavasti kestä hirveää komennusta.

Sällillä otettiin 4 ukkoa. Eka lähti näyttäen rullaa. Sälli paineli hullun lailla täysin suoraan ja paluumatkalla bongas ukon. Rulla taas nopeasti suuhun ja näyttökin hieno. Toinen ukko oli valmiina, Sälli ei edes epäillyt, etteikö siellä olis ukkoa. Taas nopea, suora pisto, nyt mietti näytöllä sekunnin, ennenkuin lähti painelemaan. Seuraava ukko oli taas haamu ja kutsui näytölle, jotta saisi varmuutta lähtöön. Neljäs ukko oli taas valmiina, nyt Sälli joutui jo pitempään etsimään, silti loppuhommat meni hyvin. On se vaan mainio. :D Jos se tuolla tavalla etenee, eikä mitään pahoja takapakkeja tule, niin kyllä sen kanssa hakukisoihinkin joskus lähdetään. Se olis luultavasti ollut Sällin laji tuon juoksemisen takia, jos olis alusta asti uskaltanut sitä ottaa. Alussa vaan ajatteli, ettei sen kanssa voi hakua ottaa, kun se ei tykkää ihmisistä. Voihan olla kyllä, ettei sillä silloin olisi voinutkaan, nyt sille tullut niin suuri motivaatio tekemiseen, että se hakee vaikka kuun taivaalta. Ei ehkä niinkään mua miellyttääkseen vaan ihan tekemisen takia.

Illalla otettiin vähän olkkaritokoa, laiskan ihmisen versio treenaamisesta. Madden kanssa -yllätys, yllätys- seuraamista nami oikeassa kädessä. Tuntui aika hyvältä, se varmaan alkaa kuitenkin olla hilkulla, ettei sitä tulkita nojaamiseksi, kun sen pää on mun jalassa kiinni. Ongelmasta toiseen... Luoksetulon pysähdyksiä minimini matkalta. Seisomiset käsimerkillä ok, maahanmeno on aika huono, parani kyllä toistoissa. Kaukokäskyissä se ihan vähän seilaa, huomattavasti vähemmän kyllä kuin Sälli, mutta paikallaan pysyi. Ja sehän riittää aika monelle tuomarille. ;o)