Ei nyt sentään samana päivänä...

Agissa oltiin taas torstaina, Sälli oli turhan kuumana, jopa haukkui, mitä se ei yleensä tee. No, tuolla se ei haittaa, joten sen kun porskutettiin. Sälli meni ihan kivasti, ohjasin vähän sinne päin, kun ajattelin vähän katsoa, miten sen menee, jos itse vähän hutiloin. Eihän se hirveen hyvin mennyt. Tavoite kyllä olis saada sille sen verran varmaa menoa, ettei mun käden korkeudella tms. ole merkitystä niin paljon. Ihan kivat treenit, oli monenlaista kiemuraa. Madde teki taas tasaisen rauhallista suoritusta, ja tekee edelleen tosi huimia loikkia, pikkutyttö.Ensi viikolla startataan Sällin kanssa ekan kerran agissa, saas nähdä kuin meidän käy. Nollia ei lähdetä hakemaan, kokemusta tarvitaan molemmat. Suurin ongelma tällä hetkellä on kepit ja rimat. Kontaktit on ollu käskyn kera aika hyvät.

Madden kanssa oltiin haussa maanantaina ja otettiin vähän esineitäkin. Ensin rullan tuonteja. Nyt se tekee sen jo aika hyvin, ensi kerralla voisi jo kuulemma kokeilla näyttöä. Se näki ukkojen menon metsään ja käytiin taas kävelyllä. Hienosti se edelleen lähtee, aika suorana ja löytää tosi nopeasti. Oikeastaan kaikki pistot oli tosi hyviä. Se ei ota musta häiriötä, ei taida edes huomata mua, kun ukko syöttää nameja. Esineet oli sitten vaikeammat, kun Madde oli edelleen hakemassa ukkoja. Toi kyllä näytetyt lelut, mutta kävi eka katsomassa, jos jossain takana olis ukko... Vähän taistelin sen kanssa esineillä ja viimeinen esine oli hyvä, kun tyssäs vauhdin ja kääntyi ottamaan esinnen. Sällin vauhtiahan sillä ei ole, muttei me sitä kaivatakaan.

Illalla vielä tottiksessa. Sällille ammuttiin ekaa kertaa seuraamisessa näiden totutteluiden jälkeen. Se seurasi tosi huonosti, eikä asiaa yhtään auttanut, kun kompastelin itse apilamättäisiin ja samalla talloin koiraa. Sälli ei pahemmin reagoinut ampumiseen, seurasi siis yhtä huonosti kuin ennen sitä. Kun ammuttiin takaisinpäin mennessä, käänsi se katsetta ampumiseen päin, muttei kuitenkaan muuttanut seuraamispaikkaa. Nyt pitäis harjoitella huonolla alustalla seuraamista, koska mä olen siinä huono ja koirakin kyllä. Lopuksi vielä avustettu eteenmeno, vietiin siis lelu sinne. Lopussa vielä paikallamakuun ampuminen, siinä ei mitään ongelmaa. Laitoin Sällin ruoan valmiiksi ja se pääsi syömään, kun oli maattu vähän aikaa ampumisen jälkeen.

Madden kanssa otettiin vähän tokoa, ihan perussettiä, seuraaminen, liikkeestä pysähdyksiä, luoksetulo, ruutu ja kaukoja. Meni ihan ok.