Käytiin Haarajoen koulun kentällä treenaamassa. Oli jo pimeää ja siellä ei ollut kunnon valaistusta, mutta jäätiin kuitenkin. Madden kanssa ensin metallia, jossa nyt taas vaihteeksi ei ollut ongelmaa. Palautusnopeus saisi olla nopeampi, mutten jaksa siitä stressata. Palautuspaikkakin on oikea. Toivottavasti saadaan pidettyä tuo oikea paikka, Sällille en nimittäin ikinä ole saanut kunnon palautuspaikkaa. Kokeilin ruutua niin, että olin vienyt namit jo edeltä, mutta ei tuo yhtään tajunnut, "mikä ruutu"? Täytyy kyllä myöntää, että näkyvyys oli aika huono. Saatiin kuitenkin hyviä toistoja ja vauhti oli oikein hyvä. Seuraamista vähän ja suora luoksetulo, joka oli tosi jees. Lopussa vielä pari kaukojen siirtymistä. M-s se siirsi etutassua pari senttiä, mutta korjauksen kautta tuli pari hyvää toistoa. I-s oli loistava.

Sälli kävi liian kuumana. :( Saatiin kuitenkin oikein hyvä treeni, seuraamisia, jääviä, luoksetuloja ja metallinoutoa. Alkuhöyryjen jälkeen se myös jaksoi olla hiljaa, seuraamispaikka on liian edessä, mutta nyt en puuttunut siihen kuin palkkaamalla selän kautta. Jäävien asennot sillä on tosi hyvät, juoksusta seis pitää saada vähän napakammaksi.

Madden kanssa oltiin maanantaina Jokelassa treenaamassa. Oltaiskohan aloitettu kylmällä metallilla, jonka jälkeen ruutu aivan karmealla banaanilla. Tosi outoa, kun se ei kotona tuota tee?! Otettiin myös ruudun paikkaa, jossa olen aina sanonut seis, vaikka ei pitäisi. Tytin neuvosta vaihdoin seis-sanan JES-sanaan, joten ruudusta ei tule niin "käskevä". Huudan siis -jes-, kun  se on oikealla kohdalla ja heitän lelun. Saatiin monta hyvää toistoa tuosta ja näytti hyvältä. Seuraamisissa se oli tosi väljästi ja tajusin vasta myöhemmin, et mulla oli taas takki ja liivi auki, ja ne "huitoo" koiran kauemmaksi. Ainakin kun myöhemmin kokeilin laittamalla liivin kiinni, oli Madde normaalilla kohdalla. Ongelmaksi muodostui taas tunnari. :(( Toi jopa väärän!!! Otettiin monenmonta toistoa ja lopulta se teki hyvän suorituksen ja lopetettiin siihen. Voi tuska tuota tunnaria.

Tänään otin pienen treenin pihalla, Helmi oli avustamassa. Vähän seuraamista, ruudun paikkaa ja monta tunnaria. Ruutu oli oikein hyvä ja tunnarit oli hyviä ja viimeinen jopa loistava. Ekoilla kerroilla meni oman ohi ja taisi haistella pari kertaa kaikki kapulat läpi. Otti oman, eikä onneksi alkanut valinnan jälkeen enää haistelemaan. Viimeisellä kerralla lähti rivissä olevien kapuloiden päästä haistelemaan ja otti oman ja toi. JEE! Siitä sai sitten ruokansa. Nappulat olivat siis koko treenin aikana palkkana.

Illalla se sitten laattasi nappulat sisälle ja oli ilmeisesti taas jonkun elukan syönyt, kun oksennuksessa oli jotain sisäelimiä. YÖK!!