Jäänyt taas treenit kirjaamatta, tai siis ne vähät treenit... Mitään erikoisen mahtavia treenejä ei ole ollut, sellaista tasaista puurtamista. Seuraaminen on vähän hajonnut, ei nyt pahasti, mutta kuitenkin. Istuminen on nopeutunut ja varmentunut. Metallia otetaan edelleen vähän varoen suuhun, mutta palautus on hyvä.

Maanantaina Jokelassa otettiin jonkin verran toistoja ruutuun, oli koira jotenkin pihalla. No, saatiin pari onnistumistakin... Merkki oli hidas ja tais jollain kerroilla pysähdelläkin, ihan kun ei tietäisi, mitä pitäisi tehdä. :( Tunnarissa on jatkanut väärää tapaa, eli haistelee hyvin, ottaa oman, pudottaa sen ja haistelee muita ja tuo oman. Tuohon nyt kehu oman valinnasta. Kaukot ihan ok. Vähän sellainen mitäänsanomaton treeni.

Omassa pihassa on treenattu ruutua, ohjattua ja merkkiä. Tulokset on ollut vähän laihoja, joten nyt tehdään niin, että keskityn vain voittajan liikkeisiin. Tänään siis ruutua moneen otteeseen treenin kuluessa. Mä vein namin, yhdessä vietiin, Helmi vei salaa ja kerran, ettei siellä ollut mitään. Pari kertaa tein niin, että vietiin nami ja tehtiin jotain muuta, josta palkaksi sai juosta ruutuun. Vauhti oli oikein hyvä. Eiköhän tämä näin vahvistamalla mene eteenpäin. Madden kanssa täytyy kyllä treenata kaikenlaisilla törpöillä, ettei opi vain näihin omiin. Kerran otettiin myös ruudusta kutsu. Hyppynouto oli hyvä, vaikka heitto oli vino. Luoksetulon eteentulo ja noudon palautus oli oikein hyviä. Ja sitten tunnari... Helmi vei vieraita kapuloita, jotka on ollut autossa säilytyksessä. Ekalla kerralla Madde haisteli ja MAISTELI, toi oman. Tokalla kerralla haisteli, huulet koski muihin, otti oman ja kun olin kehumassa, se sylkäs äkkiä oman ja otti väärän. Ei tuonut, vaan alkoi miettimään matkalla. Kolmannella kerralla se teki taas jotain, mutta toi oman ja vikalla kerralla se teki täydellisen tunnarin. Siitä sitten ruoka palkaksi. En tehnyt noita tunnareita siis peräkkäin, vaan välissä aina jotain helppoa. Toistoja tuli turhan paljon, mutta en halunnut lopettaa mihinkään juosten kustu-touhuun. Madde oli aika riehakas, aika kivan tuntuinen.

Sällin kanssa on naksuteltu sivullaoloa, seuraamista ja sivulletuloa. Koitetaan saada sitä keskittymään ilman pallon heittelyä... Se on ollut vähän kankean oloinen, vähennän vähän pallon viskelyä ja se pitää bot-loimea päällä. Agista on ollut muista syistä taukoa, mutta jatketaan sitä nyt vähän kevyemmin. Ainakin puomin ylösmenokontakti pitää saada kondikseen. Harmittaa vieläkin siitä vitonen viime kisoissa... ;)