Aika vähäiseksi on treenit jäänyt. Nytkin otettiin kentällä vain pikkujuttuja, ainakin jäi koirille vielä "hinku" hommiin. Eikö se ole tarkoituskin... ;)

Sällillä pitkästä aikaa huvin vuoksi ruutua ja hyvin poika muisti lemppariliikkeensä. ;) Muutamia toistoja ja aina yhtä hyvällä fiiliksellä. :D Seuraamisen käännöksiä otettiin myös, niissä voisi hieman parantaa liikerataa, vaikka Sälli kyllä tekee ne aika näpsäkästi. Mutta täytyy jotain korjattavaa keksiä, kun se ei enää vingu ja tykkään sen hieman edistävästä paikasta itse. :)

Maddella pallopalkalla merkkiä ja ruutua, palkka kelpasi, mutta ei ollut Maddelle paras, koska se haluaa repiä ja hirveästihän ei ilman narua voi revitellä. Vietiin pallo yhdessä ruutuun ja kun Madde meni ruutuun etukäteen ja ihan itsekseen, palkkasin ekan kerran jo siitä. Sitten vielä voi-ruutu, jonka Madde teki hyvällä vauhdilla, muttei täysillä.  Sitten  vähän seuraamisen askeleita ja istumista. Luoksetulon pysähdykset "epävirallisesti" ja nekin ok. Kaukot meni vähän käsille, kun mulla ei ollut taskuja, niin namit oli kädessä ja se vähän vaikeutti suoritusta. Metalli- ja hyppynoudot oli hyviä, metallissa palautus saisi olla kokonaan laukalla, nyt otti raviaskeleitakin. Tärkeintä tässä treenissä oli kuitenkin fiilis ja se oli varsin onnistunut!