Sällin kanssa tokoiltiin. Autosta otettaessa taas kenttä raikas, kun Sälli huusi ja Madde huusi. Toinen intoa ja toinen kärsimättömyyttä. Sälli kävi tosiaan aika lailla kierroksilla. Heittelin taas pari kertaa sille lelua ja sit mentiin paikallamakuuseen. Jos se ei olis rauhoittunut yhtään heitellessä, ei oltais menty ollenkaan. Nyt tein sille helpon makuun, kun se on alkanut kisoissa vinkumaan alkumakaamisen. Nyt palkkasin maahanmenosta ja kävelin pari metriä, kävin palkkaamassa ja sit vasta menin piiloon. Sälli oli maannut tosi hienosti, pää ylhäällä, eikä nuuskuttanut yhtään, vaikka oltiin pitkästä aikaa nurtsilla. Seuraamisessa se oli todella räjähdysalttiissa tilassa. Vähän vinkui, mutta pahin ongelma oli edistäminen ja vinous ja todella vinot perusasennot. Videolta katsoessa näin, kuinka se seuras ihan kyykyssä. Ihan tuollainen se ei ole ennen ollut, joten kaipa se nyt on puututtava siihenkin. Vaikka varmaan alkaa taas pilli pahentumaan, kun joutuu korjaamaan. :( Ohjattua otettiin ilman keskikapulaa, mutta ei paljon auttanut. Sälli sai pariin kertaan myös seuraa kehään, kun Rikkirikkinen päätti tutustua tokokehään. Onneksi ei haukkaissut pikkupiskiä, kun on tosiaan treeneissä aika hektinen. Mutta siis ekaks meinas jättää merkin tekemättä ja suoraan kapuloille, kun olin korjaamassa merkille, tuli eka viuhahdus pikkurikiltä. Toinen viuhahdus tuli, kun palkkasin  hyvästä merkillelähdöstä. Kun päästiin lopulta merkiltä eteenpäin, meinas se lähteä väärään suuntaan, ihan pokkana, vaikka kuinka katsoin toiseen suuntaan. Saatiin siinä kai jotain onnistunuttakin, kun päästiin kehästä pois...

Välissä käytiin Madden kanssa ottamassa rullantuonteja. Tuulalle heitin rullan ja se meni kyykkyyn ja lähetin Madden hakemaan. Madde otti rullan suuhun ja jäi ukon luo palkkaa odottamaan. Tehtiin muutamia toistoja ja viimeiset metsässä. Aina jouduin kutsumaan sen uudella käskyllä takaisin. Mutta liekö ihme, kun aina ennen on ukko palkannut. Sitten Madden kanssa vähän tokoa. Taas ministi seuraamista, hyppyä, noutoa ja pysähdyksiä. Perussettiä siis.

Sälli vielä uudestaan kehään, jossa ekana ruutua. Eka merkki lelu sen takana ja toinen normaalisti palkaten. Merkiltä ensin lelulle ruutu ja sitten merkiltä pysähdystreeni ja mä olin lähellä. Meni ihan ok. Tunnaria otettiin pitkästä aikaa nurtsilla. Ensin oman piilotus, eikä Sälli meinannut millään löytää kapulaa. Varmaan 5min etsi sitä... No sitten virallinen, jossa Sälli lähti taas aika kovaa, meni eka rivistön ohi ja palatessa nappas yhden, joka sattui olemaan oma... Sitten uusiksi todella vähän hajustetulla kapulalla. Nyt se teki saman, mutta sadasosasekunnin haisteli ennenkuin nappas oikea suuhunsa. Nyt piti vähän normaalia levottomammin kapulaa, muttei kuitenkaan jäänyt kapulaan jälkiä.

Madden kanssa vielä lopussa ihan ukon etsimistä. Näki kun Tuula meni metsään ja käytiin vähän kävelyllä. Sitten näköpaikalta jatkettiin vähän eteenpäin ja lähetys. Todella hieno pisto suoraan eteenpäin ja siitä kaarros Tuulan luokse! Hieno juttu! Toinen ukko haamuna ja taas todella hieno pisto suoraan eteenpäin ja pienen etsimisen jälkeen löytyi ukkokin. Noihin pistoihin olen todella tyytyväinen!

Kotona vielä Sällin kanssa seuraamista namilla, oikean paikan etsimiseksi. Sitten merkkiä ja ohjattua. Merkki oli ihan hyvä. Ihan putkeen ei taaskaan mennyt ohjattu, mutta nyt saatiin paljon onnistumisiakin. Hyvä fiilis siis jäi. Lopussa vielä kaukoja ja viimeiseksi ohjattu molemmat puolet. Onneksi meni hyvin...