Tunnarin kanssa siis. Miten tämä voi olla näin vaikeaa??? Kun se ei vain mene jakeluun. :( On piilotettu omaa, ollut paljon kapuloita, ollut vähän kapuloita, on hajustettu paljon ja vähän. On kehuttu omasta, jätetty huomiotta väärät ja toruttu vääristä. Mikään ei auta. Koitetaan nyt kuitenkin jatkaa, jotenkin. EHKÄ se joskus tajuaa, tai sitten ei. Positiivista oli kuitenkin hyvät noudot, sekä metalli että tavallinen. Seuraaminenkin on ihan hyvää mun mieleen, mutta taitaapi se edistää aika lailla.

Eilen agilityssä oli vähän laiskat fiilikset, mulla siis. Jotenkin kun vetää yhdet treenit ennen omia, niin ei jaksa enää keskittyä omiin koiriin. Sällillä alkoi tosi hyvin, mutta kun alettiin jankkaamaan, niin tuli virheitä. Ekalla kerralla se irtosi yhdessä kohdassa tosi hyvin, mutta sitten taisi vaikuttaa, että sen esteen taakse kauemmas tuli yksi rähjäävä koira, niin en tiedä, väistikö sitä. Sehän inhoaa muita koiria, joten oisko se yrittänyt jättää huomiotta sen huutajan, koska varmaan sen olis tehnyt mieli käydä nappaamassa... No, meni se lopulta edes jotenkin, mullakaan ei jalka noussut, kun oli kuomat jalassa. Ne ei ole ne täydellisimmät agikengät.

Madde oli jotenkin tosi vauhdikkaalla päällä, se oli oikein nopea ja irtosikin, usein väärässä paikassa, kun en ollut huomioinut irtoamisen vaihtoehtoa. Oikein taitava tyttö! Sivussa otettiin seuraamisia, jääviä ja luoksetuloja. Jäävissä tarjos seisomisessa ekan kerran istumista. :/ Luoksetulot nätit ja hienosti se odottaa käskyäkin. Seuraamiset ok, hyvin seuras jopa seinää kohti ja tosi lähellä seinää tehtiin täyskäännös.

Nyt pitää vaan jaksaa Madden kanssa ottaa siinä sivussa tuota tunnaria ja iloita sitten niistä muista onnistumisista. Mutta kyllä harmittaa tuo tunnari, kun tuolla koiralla on kuitenkin nenä, jota se osaa hienosti käyttää haussa ja esineillä, että miksi se ei osaa/tajua erottaa niitä ihmisten välisiä hajueroja. Sillä on paljon tehty tosiaan niitä oman piilotuksia ja vieraan kasan vieressä, mutta se ei silti ymmärrä. Mä en oikeesti tiedä enää, mitä uutta kokeilla. Ei auta kuin itkeä, jos se auttaisi. ;)

Nyt lähti isännälle tilaukseen tunnarilauta, kokeillaan sitä seuraavaksi.